Добре дошли в www.sevich.bg!

Въведение

Използването, включително посещаването и купуването на продукти от сайта www.sevich.bg, включва приемането на общите условия, които ще бъдат представени подробно в следващите абзаци.

Поръчка и информация за потребителя

Под поръчка се разбира изборът на клиента за един от продуктите, посочени в Магазина на сайта sevich.bg. потребителят е съгласен с въвеждането на личните данни, име и фамилия, телефонен номер, имейл адрес за доставка.

Потвърждение на поръчката

Под завършване на поръчката за продукти, избрани през sevich.bg , потребителят изразява съгласието си да бъде потърсен по телефона/e-mail за потвърджване на данните за доставка, получени през платформата и прогнозен ден за доставка.

Начини на плащане

  1. Плащане с наложен платеж.

Клиентът плаща равностойността на продуктите само в момента на доставката с куриер.

  1. Онлайн с банкова карта през EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Ако сте избрали метод на плащане “ онлайн с банкова карта “ е необходимо да попълните формуляр с информация за вашата карта в защитената страница на оператора на плащането.

– Плащането с кредитна/дебитна карта, издадена под логото Visa и MasterCard (Visa/Visa Electron и MasterCard/Maestro), се извършва чрез системата „3-D Secure“, изгатвена от организациите, които осигуряват на онлайн транзакциите същото ниво на сигурност като тези, реализирани на банкомат или физически, при търговеца.

– „3-D Secure“ гарантира на първо място, че никаква информация за вашата карта не се прехвърля или съхранява по всяко време на сървърите на магазина или сървърите на процесора за плащане и тези данни се въвеждат директно в системите Visa и MasterCard.

Важно е да се знае! – Няма такса за плащания с банкова карта!

Доставка

Продуктите, поръчани от сайта www.sevich.bg, ще бъдат доставени с експресен куриер до посоченото от клиента място, веднага след потвърждаване на поръчката. Данъчната фактура се изпраща на електронния адрес, посочен от клиента при регистрацията на поръчката. Ако клиентът поиска физическа фактура, ние ще изпълним това искане.  Ако закупената стока не е на склад, на клиента се предоставят опции за смяна на стоката му, като изчаква по-дълъг период за получаване на продуктите. Клиентът може да откаже алтернативните опции, предлагани от www.sevich.bg

Обработка на личните данни

С Политиката за поверителност относно обработката на лични даннни можете да се консултирате тук

Процедура по връщане

Дата:
Клиентът има право да се откаже от договора без да посочва причина в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на продуктите, само като закупи продукти от www.sevich.bg. За да спазите крайния срок за отказ, е достатъчно да изпратите известието за упражняване на правото на отказ преди изтичане на срока за отказ по имейл на contact@sevich.bg

Ако се откажете, ние ще възстановим сумата без ненужно забавяне и във всеки случай не по-късно от 30 дни от датата, на която сме уведомени за решението ви да се откажете от този договор. Ние ще извършим това възстановяване по банков път (купувачът трябва да посочи IBAN сметка в лева), във всеки случай няма да бъдат начислени такси в резултат на такова възстановяване. Можем да отложим възстановяването до датата на получаване на продуктите обратно или докато ни предоставите доказателство, че сте върнали продуктите, като най-близката дата е валидна.

Вие ще трябва да поемете преките разходи за връщане на продуктите и вие носите отговорност само за намаляването на стойността на продуктите в резултат на манипулацията, различна от необходимата за определяне на естеството, качеството и работата на продуктите.

Продуктът може да бъде върнат само ако е в перфектно състояние, включително опаковката, т.е. не показва никакви признаци на износване или разкъсване, не е отворен или запечатан.

Отказ от договора без посочване на причината не е възможен, ако продуктът е бил частично използван. Не е възможно отказването от договора на продукти, чийто характер изключва това поради хигиенни причини. В случай, че продуктът е отворен, повреден или видимо използван, продавачът има право да иска стойността на щетите.

В зависимост от състоянието на върнатия продукт ще бъде решено дали възстановяването може да бъде прието.

Престъпление

Всеки опит за достъп до личните данни на друг потребител, за промяна на съдържанието на сайта www.sevich.bg или за повлияване на работата на сървъра, работещ със сайта www.sevich.bg, ще се счита за опит за измама на www.sevich.bg и ще започне наказателно производство срещу лицето или лицата, които са опитали да извършат това

Спорове

Всеки спор между клиентите и компанията ще се разрешава по взаимно съгласие. Ако спорът не е разрешен по взаимно съгласие, компетенцията се пада на съдилищата в Брашов, окр. Брашов, Румъния.

Финални разпоредби

Sevich.bg си запазва правото да прави каквито и да е промени в тези разпоредби, както и всякакви промени в сайта www.sevich.bg, неговата структура или всякакви други промени, които могат да засегнат сайта, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите.В тази връзка, ако се установи, че някоя от горните клаузи е невалидна, по някаква причина, тази клауза няма да повлияе на валидността на останалите клаузи. С извършване на поръчка на уебсайта www.sevich.bg клиентът автоматично потвърждава, че приема посочените по-горе Общи условия.

С пускането на поръчка на уебсайта www.sevich.bg клиентът автоматично потвърждава, че приема посочените по-горе Общи условия.

SC TND MS VISION S.R.L. ЕИК: 39166301, номер в Търг. рег.: J08 / 790/2018.