Новини

Стъпки за дълготрайно нанасяне на грим

Категории – Грим

Създаването на перфектния грим определено е приоритет за вас. Тайната се крие не само в умението, с което се прилага, но и в качеството на продуктите, които използвате.

Важно е да използвате само качествени продукти, които помагат гримът ви да издържи през целия ден и да поддържат кожата ви здрава. Ежедневното използване на продукти, богати на вредни вещества, запушва порите и може да доведе до появата на акне и черни точки.

Продукти за грим с щадящи формули

Когато избирате продукти за грим, е важно да обърнете внимание на техния състав. Стремете се към продукти с щадящи съставки, които действат нежно на кожата, миглите и веждите ви.

Те дават възможност за нанасяне на дълготраен грим дори на хора с чувствителна кожа. Инвестирайте в качеството на продуктите за грим, които използвате, уверете се, че не съдържат парабени, и избирайте безопасни съставки.

Като следвате тези стъпки, гарантирате, че гримът ви е перфектен и не уврежда кожата ви.

Да поддържате лицето си винаги чисто – първата стъпка към перфектния грим

Първата стъпка към перфектния грим е да поддържате лицето си чисто. Затова, преди да нанесете продукти за грим, почистете лицето си с почистващ продукт. Това е първата стъпка в грижата за кожата, както сутрин, така и вечер.

Почистващото средство отстранява мъртвите клетки, излишния себум и замърсяванията, като помага да се предотврати запушването на порите. В нашия магазин можете да намерите почистващия продукт с аминокиселини на Sevich, който ефективно отстранява замърсяванията от кожата.

Той хидратира кожата, предотвратява трансепидермалната загуба на вода, предпазва от свободните радикали, намалява възпаленията и заличава бръчките. Благодарение на тези свойства използването на почистващия продукт е първата стъпка към нанасянето на перфектен грим.

Серум за растеж на миглите

Когато искате да имате по-дълги мигли, но не искате да ги удължавате, можете да се обърнете към продуктите за растеж на мигли. В Sevich ще откриете серум за ускоряване на растежа на миглите, който има безопасен състав.

Серумът съдържа екстракт от овес, зехтин, хиалуронова киселина и Ryokuso Ekisu – съставки, които подпомагат растежа и сгъстяването на миглите. Освен че е 100% безопасен продукт, той се отличава и с нежно и прецизно нанасяне директно в корена на миглите.

Използвайте серума редовно и след няколко седмици ще се радвате на по-плътни и дълги мигли.

Вашият имидж е важен!

Ние най-добре разбираме колко важен е за вас вашият имидж. Затова в нашия магазин ще намерите разнообразни продукти, предназначени за грижа за косата, кожата, тялото и брадата ви.

Създадени от естествени съставки, нашите продукти са подходящи за всички, дори за тези с чувствителна кожа. Те са безопасна алтернатива на козметичните продукти, пълни с парабени и други вредни вещества.

Изберете продуктите на Sevich и няма да съжалявате! Най-ефективните съставки в революционни формули ви очакват, за да се насладите на цялостната грижа, която заслужавате!

Почистваща вода с аминокиселини, Sevich, 100 мл

20 лв.
Добавяне в количката
Супер цена