Новини

Влакна за коса Sevich: какво представляват? Ползи и начин на употреба

Влакната Sevich са идеалното решение за придаване на обем на косата. Те маскират рядката или липсваща коса само за няколко минути, така че да можете да се наслаждавате на желаната прическа през целия ден.

Основните компоненти на влакната Sevich са кератин, получен от влакна Gossypium, и естествени багрила, и не съдържат вредни химикали. Затова те могат да се използват безопасно дори от хора с чувствителна кожа.

Тайната на влакната Sevich – естественият кератин

Ефективността на влакната Sevich при покриване на зони с рядка или липсваща коса се дължи на тяхното 100% кератиново съдържание. Те имат характеристики, подобни на тези на собствената ви коса, така че могат да се прилагат ежедневно, без да бъдат забелязани от околните.

Кератиновите влакна прилепват като магнит към косата ви чрез електростатично поглъщане и незабавно придават желания обем. Веднъж нанесени, те издържат дълго време, така че са устойчиви на вятър, дъжд и пот.

Отстраняването е лесно, просто използвайте обичайния си шампоан, за да почистите косата си.

Увеличете гъстотата на косата само за секунди!

Определено искате подобрен външен вид на косата, който можете да постигнете само за секунди. С влакната на Sevich това е възможно! Те се нанасят лесно, а ефектът е незабавен и дълготраен.

Благодарение на тях можете да създадете любимата си дълготрайна прическа. Нещо повече, хората не могат да ги открият, така че никой няма да разбере, че носите кератинови влакна, за да прикриете липсата на коса. Така че влакната Sevich са естественото решение за гъста коса!

Просто приложение

Фибрите за коса на Sevich са отговор на недостига на време, с който се сблъсквате. Ето защо те се прилагат бързо, само за секунди, както следва:

  1. Разклатете флакона с фибри Sevich върху местата с рядка или изтъняла коса. Натиснете леко, за да се закрепи по-добре.
  2. Използвайте апликатора Sevich за по-прецизно нанасяне.
  3. Нанесете лака за коса Sevich, който осигурява много добра фиксация на влакната и на прическата.

Независимо дали ги нанасяте във вида, в който са, или с апликатора Sevich и ги фиксирате със специално разработения лак за коса, те се нанасят за по-малко от минута.

Препоръчвани за всички типове коса, влакната Sevich са подходящи и за вас!

Ако имате руса, брюнетка или кафява коса, влакната за коса Sevich са подходящи за вас! Те могат да се използват от всички, независимо от типа или цвета на косата. Нанасяйте ги с увереност в корените на косата си, дори ако имате къдрава или права коса с чупливи, увредени или груби кичури.

Те могат да се използват успешно както от жени, така и от мъже като естествено и ефективно решение без странични ефекти за подобряване на външния вид на косата. Ето защо те завършват перфектната прическа, която издържа през целия ден.